حجتالاسلام و المسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزههای علمیه خواهران با حضور در مراسم تقدیر از اساتید برگزیده مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران، ضمن تکریم روز معلم اظهار کرد: راضی بودن به وضع موجود نظام آموزشی، تعلیم و تربیت در حوزههای علمیه خواهران بهویژه مرکز آموزشهای غیرحضوری منجر به خسران است؛ زیرا با بهرهگیری و استفاده مناسب از ظرفیتها و فناوریهای مدرن روز، رساندن خواهران طلبه به اهداف از پیش تعریف شده محقق میشود.
حجتالاسلام و المسلمین فاضل در ادامه به آمادگی استفاده از امکانات مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در راستای تقویت تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: امکانات حوزههای علمیه خواهران برای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت بهرهگیری خواهد شد.
وی یکی از دلایل عدم رغبت خواهران طلبه نسبت به مقوله پژوهش را قوانین سختگیرانه دانست وافزود: باید برای سهولت در این امر قوانین تازهای وضع شود و حوزههای علمیه خواهران نیز آمادگی لازم خود را برای ارائه مشوقات پژوهشی و تحقیقی اعلام میکند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران در ادامه مطرح کرد: آینده آموزش در دنیا به سمت و سوی توسعه فردی سوق داده میشود و نه تنها به دنبال فارغالتحصیل نیستند بلکه آموزش دائمی را در دستور کار خود دنبال میکنند؛ بنابراین مرکز آموزشهای غیرحضوری نیز باید نسبت به این مسئله اهتمام داشته باشد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران در پایان بیان کرد: بهرهگیری از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی در زمینه مقالات، پژوهشهای علمی، تحقیقی و ... ضروری است و از آنجایی که آموزش غیرحضوری نیز بخشی از سیستم تعلیم و تربیت حوزوی محسوب میشود، اهمیت استفاده از آن را دوچندان میکند.
وی افزود: غفلت از بهرهگیری ظرفیتهای موجود در زمینه تعلیم و تربیت منجر به تهدید جدی میشود؛ زیرا تعلیم و تربیت پایه و اساس هویت طلبگی را تشکیل میدهد.
پیش از بیانات حجت الاسلام و المسلمین فاضل، سرکار خانم غروی نائینی، رئیس مرکز آموزشهای غیرحضوری به ارائه گزارشی از فعالیتهای این مرکز پرداخت و بیان کرد: تاکنون قریب به ۳۶۴۰ طلبه خواهر از مرکز آموزشهای غیرحضوری فارغالتحصیل شدهاند و از آنجایی که این مرکز توجه خاصی به اقتضائات خواهران طلبه دارد، زمینه تحصیل غیرحضوری ایشان را میسر کرده است.
وی ادامه داد: برخی از اساتید مدارس علمیه و کارکنان مرکز مدیریت و مدارس حوزههای علمیه خواهران نیز در راستای ارتقای آموزشی خود از برنامههای این مجموعه بهرهمند شده و قریب به ۱۴۶۴ نفر از آنان از مرکز آموزشهای غیرحضوری فارغالتحصیل شدهاند.
خانم غروی نائینی در ادامه به برگزاری طرح پشیتبان مدارس حضوری، نشستهای تخصصی، کارگاههای پژوهشی، فعالیتهای فرهنگی، درس خارج فقه و اصول، و اجرای طرح ترنم وحی اشاره کرد.
برخی از اساتید مرکز آموزشهای غیرحضوری نیز در این نشست خواهان همافزایی بیشتر و مثمر ثمر با حوزههای علمیه خواهران و خروجی موثر شدند.
در پایان مراسم، حجتالاسلام والمسلمین فاضل از اساتید منتخب مرکز آموزشهای غیرحضوری حوزههای علمیه خواهران تقدیر و قدردانی به عمل آورد.
اسامی اساتید برگزیده:

تصاویر مراسم:
