مرکز آموزشهای غیرحضوری

گزارش نشست بازخوانی حوادث لبنان

شناسه خبر : 148946

1403/08/13

تعداد بازدید : 25

گزارش نشست بازخوانی حوادث لبنان
اهدای کمک‌های نقدی و غیرنقدی، نقش‌آفرینی در فضای مجازی و پشتیبانی معنوی از بهترین راه‌های حمایت از نیروهای مقاومت می‌باشد.

معاونت فرهنگی تربیتی مرکز آموزش‌های غیرحضوری حوزه‌های علمیه خواهران در راستای ارائه سلسله جلسات جهاد تبیین و با هدف ارتقای سطح بینش سیاسی کادر، اساتید، دانش آموختگان، مبلغین و طلاب محترم حوزه‌های علمیه خواهران، در زمینه وقایع جاری غرب آسیا، به‌ویژه لبنان و جبهه مقاومت، روز شنبه 12 آبان 1403 اقدام به برگزاری نشست سیاسی بصیرت‌افزایی با موضوع "بازخوانی حوادث لبنان و ضرورت پشتیبانی از جبهه مقاومت" نمود.

 حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رهدار (دکترای علوم سیاسی ـ عضو هیئت علمی دانشگاه باقر العلوم (علیه السلام)) در این نشست طی سخنانی به تبیین و تشریح ابعاد مختلف سیاسی اجتماعی لبنان خصوصا حزب الله و حوادث پس از شهادت سیدحسن نصرالله پرداختند.

پژوهشگر برجسته حوزه، به سفرهای خویش به لبنان و تجربه حضور میدانی در این کشور طی ماه‌های اخیر همچنین ارتباط بسیار سخت با نیروهای حزب الله به دلیل شرایط جنگی و امنیتی به‌وجود آمده، اشاره کردند و افزودند: شروع رسمی جنگ و درگیری در لبنان، از انفجار پیجرها آغاز شد که متاسفانه سبب شهادت و مجروحیت تعداد زیادی از نیروهای حزب الله و جبهه مقاومت گردید؛ گرچه با این حرکت تروریستی باند جنایتکار، ضربه بسیار سختی به نیروهای مقاومت وارد آمد؛ لکن به سبب روحیه و اراده شکست‌ناپذیر حماسه‌سازان جبهه مقاومت همچنین حمایت‌های مادی ومعنوی ایران، مواضع و سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)، آسیب‌های وارد شده ترمیم و در حال حاضر حزب الله در نبردهای زمینی دست برتری دارد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای رهدار ضمن بیان وضعیت لبنان به ویژه منطقه ضاحیه که در مواجهه مستقیم با رژیم صهیونیستی قرار دارد و تا کنون متحمل حجم زیادی از تخریب بواسطه انفجارها و حملات هوایی رژیم غاصب شده است، اظهار داشتند: سلحشوران جبهه مقاومت و حزب الله لبنان پس از شهادت سید حسن نصرالله و فرماندهان اصلی آن با عزمی استوار، اقدام به بازسازی و استحکام ساختار خود نمودند و اولویت فعالیت‌های خویش را بر سه ماموریت اصلی متمرکز کردند؛ حضور فعال و حماسه‌ساز در میدان رزم، آواربرداری مناطق خسارت‌دیده، رسیدگی و ساماندهی به امور آوارگان لبنان.

عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم به نقش امپریالسیم خبری و رسانه‌های دشمنان در مسموم‌سازی فضای فکری سیاسی در بین مردم لبنان و القاء شبهات علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کردند و افزودند: بخش اعظمی از تلاش‌های رسانه‌ای دشمنان خارجی، پس از اقامه نمازجمعه نصر توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، سفرهای مسئولان کشوری به لبنان، همچنین عملیات وعده صادق 2 از بین رفته و بی‌اثر شد.

استاد حوزه ضمن تبیین ضرورت حمایت از جبهه مقاومت به شیوه­ های پشتیبانی از این جبهه پرداختند و افزودند: در شرایط کنونی، اهدای کمک های نقدی و غیرنقدی، نقش‌آفرینی در عرصه فضای مجازی همچنین پشتیبانی معنوی از بهترین راه‌های حمایت از نیروهای مقاومت می‌باشد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر رهدار در بخش دیگری از سخنان‌شان، جهاد تبیین را مهمترین وظیفه و ماموریت طلاب حوزه‌های علمیه خواهران دانستند و اظهار داشتند: باید همه طلاب شرایط جنگ در لبنان و نقش جبهه مقاومت و حزب الله لبنان را در میان دوستان و آشنایان تشریح نمایند و در عرصه جهاد تبیین کنش‌گری داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین رهدار در پایان این نشست که به صورت برخط و تعاملی برگزار شده بود، به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.