مسؤولان مرکز آموزشهای غیرحضوری با حجت الاسلام و المسلمین فاضل،سرپرست محترم حوزههای علمیه خواهران، در روز پنجشنبه بیستوششم خرداد 1401 دیدار کردند. در این جلسه سرپرست محترم مرکز آموزشهای غیرحضوری، معاونان و رؤسای ادارات مرکز حضور داشتند. پس از ارائه گزارش هریک از حضار، حجت الاسلام و المسلمین فاضل نکاتی را در زمینه برنامهها و فعالیتهای پیش روی این مرکز مطرح نمود.
سرپرست حوزههای علمیه خواهران ابتدا روایتی از حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) را بیان داشت که فرمودند: «رَحِمَ اَللَّهُ عَبْداً أَحْيَا أَمْرَنَا؛ قُلْتُ: كَيْفَ يُحْيِي أَمْرَكُمْ؟ قَالَ: يَتَعَلَّمُ عُلُومَنَا وَ يُعَلِّمُهَا اَلنَّاسَ، فَإِنَّ اَلنَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ كَلاَمِنَا لاَتَّبَعُونَا». ایشان اظهار امیدواری نمود که همه ما مصداق تعلیم علوم اهل بیت و آموزش آن به دیگران باشیم و به واسطه این عمل، مشمول دعای امام رضا (علیه السلام) قرار گیریم.
حجت الاسلام و المسلمین فاضل ضمن انتقاد از برخی نگاههای ناصحیح به روشهای نوین آموزش حوزوی، از جمله در طرح سفیران هدایت حوزههای علمیه برادران، روش آموزش غیرحضوری را یک روش کارآمد و مفید ارزیابی نمود که نبایست به عنوان یک مدل درجه دو و نامعتبر تلقی شود. وی اظهار داشت: نگاه درجه دو به طلاب غیرحضوری، میتواند منجر به احساس بیهویتی در طلاب شود و مقولههای آموزشی و پژوهشی بهطور شایسته مورد توجه مسؤولان امر و طلاب قرار نگیرد.
ایشان حضور اساتید توانمند در مرکز آموزشهای غیرحضوری را از جمله نقاط قوت دانست و تأکید نمود نهتنها این ظرفیتها نباید افول کند، بلکه لازم است دورههای ارتقایی مانند اندیشه رهبر انقلاب، اندیشه مطهر و امثال آن نیز ارائه شود تا طلبههایی قوی و کارآمد تربیت شوند.
جدیت در استفاده از ابزارهای نوین فناورانه، استفاده از ظرفیت بنیاد خیّران حوزههای علمیه خواهران در تأمین امکانات لازم این مرکز، تلاش در راستای ارتقای دانش و مهارت همکاران شاغل در مرکز آموزشهای غیرحضوری و هماهنگی جهت تشکیل جلسات هیأت امنا از دیگر نکاتی بود که توسط سرپرست حوزههای علمیه خواهران مطرح گردید.
ایشان اهتمام در رسیدگی به مشکلات موجود و تأمین امکانات لازم را مورد تأکید قرار داد و در پایان، اظهار امیدواری نمود که مرکز آموزشهای غیرحضوری به جایگاه شایستهاش کما هو حقه نزدیکتر شود.