
علی حسینی متخصص طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در رابطه با خواص دارویی و درمانی انار به عنوان یک میوه پاییزی گفت: این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است و به همین دلیل در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها موثر است. این میوه را می توانیم به عنوان یک آنتی سرطان به خصوص در سرطان های پروستات و سینه معرفی کنیم.
وی ادامه داد: همچنین این میوه باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود چرا که به کاهش کلسترول خون کمک می کند.
حسینی ادامه داد: افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مصرف انار را در برنامه خود قرار دهند چرا که مصرف انار به حفظ وزن مناسب و کاهش وزن کمک می کند.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه انار سرشار از ویتامین Cو پتاسیم است ادامه داد: مصرف این میوه به سلامت و تحکیم دندان ها و لثه ها کمک می کند و برای افرادی که به اسهال دچار شده اند مفید است.
حسینی تصریح کرد: مصرف روزانه آب انار به کاهش بیماری فشار خون کمک می کند و جریان خون رسانی را به قلب بهبود می بخشد همچنین آنتی اکسیدان ها موجود در آن از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

این متخصص طب سنتی افزود: انار به عنوان یک میوه شست و شو دهنده معده و پاک کننده آن مطرح است و بدبویی دهان و زرد شدن دندان ها را از بین می برد.
حسینی ادامه داد: از انار ترش نیز می توان در کاهش قند خون و قطع سکسکه استفاده کرد و از انار شیرین در درمان سرماخوردگی، تقویت معده و ریه، رفع حساسیت و مسمومیت، بهبودی درد گوش و گرفتگی صدا و برطرف کردن آبریزش چشم، خارش پوست، خونریزی رحم و کم خونی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه به ندرت میوه ای را مانند انار می توان یافت که خواص بسیاری داشته باشد ادامه داد: با وجود تمام این خواص، خوردن انار برای کسانی که به زخم معده و روده دچار شده اند مضر است و زیاده روی در خوردن آن باعث ایجاد یبوست، ناراحتی های معده و گلودرد می شود بنابر این افرادی که به ناراحتی های ریوی دچارند در مصرف آن باید احتیاط کنند.