سینمای ما باید مبلغ سبک زندگی ایرانی اسلامی باشد

شناسه نوشته : 11845

1393/06/22

تعداد بازدید : 1518

سینمای ما باید مبلغ سبک زندگی ایرانی اسلامی باشد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین گرامیداشت روز ملی سینما گفت: در فیلم های سینمایی باید فضای پرامید و شادی حاکم باشد و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آیین گرامیداشت روز ملی سینما که 21 شهریورماه، در هتل پارسیان استقلال برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد: خیلی خوشحالم که روز ملی سینما با تصویب شورای فرهنگ عمومی در تقویم سالانه کشور جای گرفت. در ضمن خوشحالی دیگر من از این بابت است که در یک سال گذشته با همت سینماگران و مسئولان بسیاری از گره ها باز شد و آرامشی خاص در سینمای حاکم گردید.
 
وی افزود: افتتاح 30 سالن سینمایی و 80 سالن در حال ساخت طی یک سال گذشته امید بسیاری را برای اهالی سینما ایجاد کرده تا سینما به سال های پررونق خود بازگردد. این امیدواری در شرایطی پیش آمده که سال گذاشته در همین زمان بسیاری از سالن های سینما بسته بود. با توجه به فضای مثبت پیش آمده امیدواریم که شعار سینمای امید باعث شود که فیلم های خوب و زیادی با تکیه بر این شعار در سینمای کشورمان ساخته شود.
 
وزیر ارشاد در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: از ابتدای فعالیت در وزارت ارشاد، شعار من اقتصاد فرهنگ توأمان با هم بوده است، پس وقتی می بینم این شعار در سینما در حال محقق شدن است، خوشحال می شوم. در ضمن گسترش سالن های سینما، اجرای طرح سینماکارت، عدالت فرهنگی و به روزرسانی سینما از دیگر اقداماتی است که ما درصدد محقق کردن آن در سینما هستیم.
  
جنتی درباره طرح «سلام سینما» بیان کرد: خوشحالم در روز ملی سینما و با نیم بهاء شدن سالن های سینما این فضا پیش آمده تا مردم بیشتر به سالن های سینما بروند. اتفاق خوشایندی که حاصل مدیریت صحیح و کارآمد حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی است. درباره ایوبی باید یک نکته را بیان کنم؛ در ابتدا که وی را برای پست سازمان سینمایی انتخاب کردم، برخی ها بر من خرده گرفتند، اما امروز که تأثیرات مثبت حضور ایوبی را در سینما می بینند، از وی راضی هستند، چون این مدیر توانسته با نگاه اعتدالی و استفاده از توانایی صنعت سینما به این حوزه در یکسال گذشته رونق ببخشد.
 
وزیر ارشاد در نقد برخی انتقادهای نادرستی که در سینما وجود دارد، اعلام کرد: برخوردهایی در سینما وجود دارد که باعث شده حواشی نامطلوبی برای سینما پیش بیاید؛ به ویژه در حوزه نمایش فیلم ها. برای همین ما مصمم هستیم به فیلمنامه هایی اجازه ساخت بدهیم که امکان نمایش آن نیز فراهم باشد.
وی تأکید کرد: در فیلمنامه های سینما آنچه باید به عنوان اصل مطرح باشد، نشان دادن زیبایی های ایران اسلامی است تا وقتی این آثار در جشنواره های خارجی حضور پیدا می کنند، آنها بیشتر با فرهنگ والای ایرانی و سبک زندگی ایرانی –اسلامی آشنا شوند. همچنین ایجاد شادی در آثار سینمایی اصلی دیگر است، چون این بهانه که بخواهیم برای نشان دادن واقعیات، فضا را تلخ کنیم به هیچ وجه درست نیست.
وی در انتها از همه کسانی که برنامه هایی برای رونق و اعتلای سینما دارند، دعوت کرد تا برنامه های خود را به مسئولان سینمایی عرضه کنند.
 
کلیدواژه ها: سینما، سبک زندگی، فرهنگ
 

نوشته های مرتبط